κάντε κράτηση

Oι οδηγοί μας

Η Transfer in Crete δίνει μεγάλη προτεραιότητα στην ασφάλεια των μεταφορών. Γι’ αυτό επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με μεγάλη προσοχή. Με σεβασμό σε  εσάς και  στο δικαίωμά σας να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας ,παρέχουμε  υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς που βασίζονται σε άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς και σύγχρονα, ασφαλή οχήματα.

 

Κλείστε τη μεταφορά σας από/προς  αεροδρόμια και λιμάνια  ή οποιαδήποτε εκδρομή με την Transfer in Crete και διαπιστώστε  μόνοι σας  τα προσόντα  των  συνεργατών μας .  

Μιλάνε αγγλικά και γερμανικά και γνωρίζουν κάθε προορισμό της Κρήτης. Είναι ευγενικοί, υπομονετικοί, υπεύθυνοι και έτοιμοι να σας δώσουν την καλύτερη συμβουλή σε κάθε ερώτηση/απορία σας.

Εμπιστευθείτε τους και απολαύστε τις διακοπές σας στην Κρήτη!

Κώστας

Ο Κώστας είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας  με εμπειρία στις υπηρεσίες μεταφοράς  επιβατών άνω των είκοσι ετών. Είναι άρτια εκπαιδευμένος , πολύ ευγενικός και υπεύθυνος. Ο επαγγελματισμός του  εγγυάται υψηλής ποιότητας  υπηρεσίες μεταφοράς .Προγραμματίστε τις μεταφορές σας μαζί του και επιτρέψτε του να αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

Βασίλης

Ο Βασίλης εργάζεται μαζί μας πολλά χρόνια. Διαθέτει όλες τις απαιτούμενες άδειες  και έχει πολυετή πείρα στις μεταφορές επιβατών. Είναι πολύ φιλικός, ευγενικός, εξυπηρετικός  και  πρόθυμος να  βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί , καθώς και να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Δίνει  πάντα τον καλύτερό του  εαυτό  προκειμένου να  κάνει το ταξίδι σας αξέχαστο!

Λίτσα

Η Λίτσα έχει μεγάλη εμπειρία στις μεταφορές επιβατών. Έχει όλα τα προσόντα και τις απαραίτητες άδειες και είναι φιλική, ευγενική και πρόθυμη να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να απολαύσετε το ταξίδι σας! 

Έχετε Ερωτήσεις?

Ανατρέξτε στο τμήμα FAQ για απαντήσεις στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις αναφορικά με τις υπηρεσίες μας  

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας παρέχουμε ότι πληροφορίες χρειάζεστε

πληροφορίες επικοινωνίας