κάντε κράτηση

Μεταφορές από/προς αεροδρόμια και λιμάνια

Η Transfer in Crete παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών με taxi & mini bus σε ολόκληρη την Κρήτη, συμπεριλαμβανομένων  αφίξεων και αναχωρήσεων από και προς  τα αεροδρόμια και λιμάνια του νησιού.

 

Έχετε επιλέξει την Κρήτη για τις διακοπές σας; Τότε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το είδος του οχήματος που εξυπηρετεί εσάς και τις ανάγκες σας και να κάνετε κράτηση για τις μεταφορές σας ,με την Transfer in Crete.Εμείς θα κάνουμε όλα τα υπόλοιπα!  Επιπλέον, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για καθυστερήσεις πτήσεων και extra κόστη καθώς έχουμε τη δυνατότητα να τσεκάρουμε τα δρομολόγια  των  πτήσεων και να είμαστε εκεί την κατάλληλη ώρα για εσάς.

 

Τα άνετα, πολυτελή και ασφαλή οχήματά μας σε συνδυασμό με τους έμπειρους, επαγγελματίες οδηγούς μας εγγυώνται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς χωρίς την ταλαιπωρία καθυστερήσεων και επιπλέον ή κρυφών χρεώσεων. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα  υπηρεσιών μεταφοράς  στην καλύτερη τιμή! Επιδίωξή μας είναι να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες μεταφοράς  σας κατά την περίοδο των διακοπών σας  και να κάνουμε τις διακοπές σας ευχάριστες, ξεκούραστες και αξέχαστες!

Έχετε Ερωτήσεις?

Ανατρέξτε στο τμήμα FAQ για απαντήσεις στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις αναφορικά με τις υπηρεσίες μας  

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας παρέχουμε ότι πληροφορίες χρειάζεστε

πληροφορίες επικοινωνίας